Tentokrát jsem na něj nasedla a začala se na něm nadzvedávat a on ležel uplně blaženým výrazem, oba jsme vzdychali a občas udával tempo, pak jsme změnili polohu. Bylo vidět, jak moc je nedočkavý a jak moc to chce, že i nějaká delší předehra by ho donutila k výstřiku, takže jsme ho nechtěla moc trápit. Chytil mě za bradu a začali jsme se líbat, mazlit a ani nevímjak, byli jsme vyslečení a leželi vedle sebe na dece, on mě stále hladil po prsou, bříšku a i na ní tam dole, lehce po ní přejížděl a já mu ho hladila a pomalu honila. Po týdnu randění jsme jeli za parného dne na výlet k jednomu z rybníčků, které se kousek za našim domem nacházají. Když už bylo po všem, tak jsme se opalovali nazí a já si všimla, že na druhé straně rybníčka stojí rybář, na očích dalekohled a zírá přímo na nás, takže měl jakého domácí porno zadarmo. Řekla jsem to sousedovi a oba jsme se tomu zasmáli, od té doby spolu chodíme do dnes a je to super. Docela se mi zamlouval, je typ italského hřebce, jakéhosi seladona. Nějakej ten rok jsem jezdila výtahem po ránu do školy se svým sousedem, bydlel semnou na patře, byl o 4-5 let starší než já, ale nevypadal na to, prostě pěknej 22letej kluk. Od té chvíle z mých očí nespustil své oči. To se opakovalo nějaký čas.

Jemně jsem na ně poťukával, krouživým pohybem objížděl či mnul mezi palcem a ukazovákem a pociťoval, jak se dráždění přenáší i na penis. Často jsem pak ležel na zádech s postaveným penisem a dráždil si bradavky. Dnes, při vhodných podmínkách, jsem schopen se takto udělat do 1,5 minuty. Zrovna tak, zda mě neviděla při masturbaci ve škole pod lavicí paní učitelka němčiny. Ten pocit byl senzační, nikdy předtím jsem nic takového nezažil. Stahy penisu byly veliké a horké semeno mi stříkalo na břicho. Na poprvé nebyl můj výkon určitě nic moc, ale partnerka si nestěžovala a tak jsem získal odvahu a postupem i zkušenosti. To byl zážitek, který me nutil znovu a znovu tuto praktiku dělat.

inzerce seznamka

Patnáctiminutový výpadek

Chytila jsem ho, vklouzla s ním mezi své nohy, přejížděla jím po svých stehnech, občas i špičkou po kundičce a oba nás tak mučila. Všechny tančící páry byly skryté v pološeru, které ještě podporovalo tu atmosféru – hudba, tanec, víno: no však to znáte. Jeho nohy se najednou začaly třást a znovu jsme se k sobě museli naklonit a chytit se, abychom neupadli. Naše boky se vlnily. Jako by všude kolem najednou byly jen zvuky vášně, rozepínaných zipů kalhot a šatů, lapání po dechu a prudkého oddechování.

Chvíli jsme tahle zůstali, náš dech se zpomaloval v obavách,že jakýkoliv prudký pohyb by nás poslal přímo na podlahu, znovu jsme byli ve vzájemném obětí a já měla hlavu na jeho rameni.

Ale to už světla zhasnula a celá místnost se ponořila do naprosto neproniknutelné tmy, kde nebylo vidět vůbec nic. Pak jsem ucítila jak se začíná pohybovat.